VIDO viert 50-jarig jubileum met concert in De Bosuil

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
VIDO Weert

De Weerter pop/rockband VIDO is al een halve eeuw actief in de muziekscene. De band heeft een unieke stijl met een gevarieerd repertoire, geïnspireerd door artiesten zoals David Bowie en Brian Ferry. Dit wordt gevierd met een jubileumconcert in De Bosuil.

Trouwe fanbase VIDO

Door de jaren heen heeft VIDO een trouwe fanbase opgebouwd met hun mix van eigen composities en covers. De band speelde op vele podia, zowel nationaal als internationaal. Een hoogtepunt is dat VIDO zes keer geprogrammeerd stond op het bekende festival Bospop, inclusief een optreden dit jaar in 2024.

Buitenland

In recente jaren heeft VIDO getourd in steden zoals Dublin, Berlijn, Praag, Gent en Edinburgh. Daarnaast speelde de band in het voorprogramma van iconische acts zoals The Tubes en The Cure. Wat ooit begon als een vierkoppige formatie (zang/saxofoon, gitaar, bas en drums), groeide uit tot een band met een toetsenist en twee backingzangeressen, wat hun muziek nog rijker maakt.

Jubileumconcert in De Bosuil

Op zaterdag 12 oktober viert VIDO haar 50-jarig jubileum met een groots concert in De Bosuil. Fans kunnen zich verheugen op een avond vol muziek en hoogtepunten uit hun lange carrière. Voor tickets en meer informatie ga naar de website van De Bosuil.

Deel dit bericht
Geef reactie