Crystal & Ink biedt combinatie van edelstenenwinkel en tattooshop

Algemeen Reageer 3 min. leestijd

Op de Maaspoort is vorige maand een bijzondere nieuwe winkel geopend: Crystal & Ink. In deze edelstenenwinkel én tattooshop staat de 29-jarige Emma klaar om Weert kennis te laten maken met zowel de magie van edelstenen als de kunst van het tatoeëren.

Langgekoesterde wens

Al jarenlang trok de uit Haarlem afkomstige Emma als standhouder door het land. Tegelijkertijd koesterde ze de wens om een eigen winkel te openen. Die droom werd werkelijkheid toen ze een huis vond in Heeze en het pand aan de Maaspoort 12 in Weert op haar pad kwam. Inmiddels komen haar klanten van heinde en verre om bij haar edelstenen te kopen of een tattoo te laten zetten.

Oase van rust

“Mensen komen hier echt voor de rust”, aldus Emma. Haar zaak voelt naar eigen zeggen voor velen niet als een winkel, maar als een soort thuiskomen.

Bij binnenkomst worden klanten begroet door hond Fenna, die volgens buurtbewoners al helemaal thuishoort in het straatbeeld van de Maaspoort. Vervolgens worden ze omringd door een uitgebreide collectie aan edelstenen en mineralen: van de kalmerende blauwe tinten van aquamarijn tot de krachtige rode gloed van robijn – iedere steen bevat unieke eigenschappen. Emma vertelt er graag honderduit over, maar heeft voor het gemak en de inspiratie ook al talloze producten voorzien van een informatief label.

Achter een steigerhouten loftdeur bevindt zich een compleet andere ruimte: de tattooshop. Verboden terrein voor hond Fenna, want hygiëne staat bij Emma hoog in het vaandel. Geduldig, nauwkeurig en met een grote passie voor zowel inkt als kunst voorziet ze haar klanten hier van tatoeages in allerlei soorten en maten – van kleine, betekenisvolle symbolen tot gedetailleerde sleeves.

Inspireren

Hoewel Emma’s trouwe klantenkring de winkel in Weert inmiddels al regelmatig weet te vinden, hoopt Emma ook vele Weertenaren te mogen inspireren. Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent, voor het eerst een tatoeage overweegt of gewoon nieuwsgierig bent naar wat de winkel te bieden heeft – iedereen is welkom op de Maaspoort 12 in Weert.

Meer informatie over Emma, haar winkel en de openingstijden is te vinden op www.crystalandink.com.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie