Kindercollege bij Bibliocenter: de militair vertelt

Kinderen Reageer 1 min. leestijd
Foto via Pexels

Op 26 juni om 15.00 uur krijgen kinderen tussen de 5 en 10 jaar de kans om Bart van Vlodrop te ontmoeten bij Bibliocenter Weert. Bart is Sergeant Majoor van de 105 Brugcompagnie binnen de Koninklijke Landmacht.

Hij kan je alles vertellen over zijn werk bij het leger en wat het inhoudt om een bruggenspecialist te zijn. Met wie wordt er samengewerkt? En wat draagt een militair als hij aan het werk is?

Ben jij tussen de 5 en 10 jaar en nieuwsgierig naar het verhaal van Bart van Vlodrop? Dan mag je komen luisteren en al je vragen stellen. Deze activiteit wordt georganiseerd door Bibliocenter in samenwerking met de Koninklijke Landmacht.

Kindercolleges bij Bibliocenter

Ben je nieuwsgierig naar hoe de wereld in elkaar zit? Bij het Kindercollege komt een enthousiaste spreker praten over zijn of haar beroep of de samenleving. Kinderen mogen al hun vragen stellen. Deelnemen is gratis.

Praktische Informatie

  • Datum: 26 juni 2024
  • Tijd: 15.00 tot 16.00 uur
  • Locatie: Bibliocenter, Wilhelminasingel 250 in Weert
  • Toegang: gratis 

Meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden vind je op www.bibliocenter.nl/kindercolleges. Op 4 september komt de boswachter naar de Bibliocenter Weert, in samenwerking met Natuurmonumenten. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie