Intiem zomeravondconcert Stedelijke Harmonie St. Antonius

Evenementen Reageer 1 min. leestijd

In een intieme en ongedwongen setting verzamelden muziekliefhebbers zich gisteravond buiten bij Theater de Huiskamer aan het Sint Raphaëlpad voor een muzikaal optreden van de Stedelijke Harmonie St. Antonius. Het oudste harmonieorkest van Weert trakteerde het publiek op een sfeervolle muziekavond voordat zij hun zomervakantie inluiden.

Om klokslag 19.30 uur trapte het Opleidingsorkest de avond af met een reeks meeslepende stukken, waarna de grote harmonie rond 20.00 uur het stokje overnam. Het aangename weer en de gezellige ambiance droegen bij aan een gezellige ervaring voor alle aanwezigen.

Deze avond was niet alleen een muzikaal genot, maar ook een uitnodiging voor iedereen die interesse heeft om nader kennis te maken met de vereniging. Na de zomervakantie hervat de Stedelijke Harmonie St. Antonius haar repetities op 20 augustus, elke dinsdagavond om 20.00 uur in het Muziekhuis Weert, aan de Schuttebeemd 132. Nieuwe leden zijn van harte welkom om een repetitie bij te wonen en deel uit te maken van deze muzikale familie.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie