Hans Anders geopend op nieuwe locatie in Weert

Algemeen Reageer 2 min. leestijd

De Hans Anders-winkel in Weert is op donderdag 11 juli geopend op een nieuwe locatie aan de Nieuwe Markt 22A. Vanaf vandaag kunnen klanten terecht in deze nieuwe en gemoderniseerde winkel. De opening gaat gepaard met feestelijke acties.

De nieuwe winkel met maar liefst 153 m2 aan oppervlak biedt ruimte aan meer dan 1200 monturen. Tevens is de winkel voorzien van een extra meetruimte en extra verkooptafel om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Met zowel audiciens als opticiens én een lensspecialist is het team op volle sterkte om bezoekers te helpen met hoor- en oogzorg op maat.

Storemanager Petra Driessen is trots op de nieuwe winkel: “Het is mooi om samen met het vertrouwde team Weert en omgeving te mogen verwelkomen in deze splinternieuwe en grotere winkel. We hebben er veel zin in om hier (nieuwe) klanten te ontvangen en hen te kunnen verrassen met onze mooie collecties brillen, lenzen en hoortoestellen voor een Hans Anders-prijs.” 

Duurzame ontwikkelingen

Bij de inrichting van nieuwe winkels zet Hans Anders jaarlijks stappen in duurzaamheid. Zo zijn er in de winkel in Weert energiebesparende maatregelen ingezet in de vorm van onder andere led-verlichting en is er ook gewerkt met gerecycled materiaal: de houten wand achter de kassa is bijvoorbeeld gemaakt van boomwortels, een restproduct.

Feestelijke openingsactie

Op donderdag 11 juli is de winkel feestelijk geopend met een mooie actie: 50% korting op een complete bril + gratis Hans Anders-montuur. De openingsactie loopt tot en met zondag 21 juli.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie