Oelemarkt Rogstaekersplein

Uitgaan Vastelaovendj 6 reacties 1 min. leestijd

De Oelemarkt kleurt ook dit jaar weer rood, geel en groen. Op zaterdag 25 en zondag 26 februari wordt het uitgaansplein omgedoopt tot “Rogstaekers Vasteloavendjplein”.

Zaterdag
Een aantal ondernemers van de Oelemarkt, de Rogstaekers en Brand bier hebben hiervoor de handen in elkaar gestoken. De formatie Harry & de Gebroeëke Zwiêgelkes is er helaas mee gestopt en dus zal op vastelaovendj-zaterdag een nieuw programma op touw worden gezet.

Op het plein zullen zowel lokale als regionale artiesten optreden. Denk hierbij aan o.a. Erwin, Moerepetazie, Patrick en Jean-Pierre van Woenderbaar, Mark en Wilhelmien, Men in Pek en Dial24.

Zondag
Op zondag vindt op de Oelemarkt de prijsuitreiking plaats van de grote Rogstaekersoptocht. Direct na de optocht zal Fabrizio optreden. Daarna wordt het stokje overgedragen aan DJ Stijn Broods die tot 20.11 uur voor de muziek zal zorgen. Om 20.11 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden met aansluitend een optreden van Big Benny.

Voor de zaterdag begint de voorverkoop op 28 januari om 12:11 uur bij de Brouwer. De kaartjes zullen €6,00 kosten in de voorverkoop en aan de poort €8,00. De zondag is gratis.

[nggallery id=’4652′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
6 reacties