Sinds vandaag zijn er in 15 vestigingen in Zuid-Oost Nederland vlaaien van Bakkerij Korsten uit Weert verkrijgbaar.
Het kwaliteitsmerk Streeckgenoten geeft de vlaaien van lokale bakkers een plek in de supermarkten van Albert Heijn. Zo heeft Bakkerij Korsten de eer om 15 vestigingen in de weekenden te mogen bevoorraden met verse kersen-, pudding kruimel-, appel-, abrikozen- en rijstenvlaaien.
Bakkerij Korsten is “best trots” dat de vlaaien elk weekend te verkrijgen zijn bij de AH-vestigingen van de Muntpassage in Weert tot Bladel.
Dit zal gaan betekenen, dat de vlaaien minder ambachtelijk gebakken gaan worden, want er moet productie gemaakt worden ten koste van de kwaliteit….
Mijn vlaaien bakker heeft zijn bedrijf op Boshoven…de lekkerste vlaaien bakker van Weert en verre omstreken..!!!!
Je vergeet te melden dat je deze info hebt uit eigen onderzoek of Zeeeeeeeeer betrouwbare bron!!.
en idd als je nooit geen echte vlaai geproeft hebt!, dan zeg je idd dat boshoven de lekkerste vlaai heeft
Hopelijk houdt bakkerij Korsten er wel wat aan over. De grootwinkelbedrijven willen nog wel eens stunten over de financiële rug van de toeleverancier. Het is de winst die telt, niet de omzet!
Mooie aanzet tot nieuwe Weert promotie ; Weerter vlaai.
Zoals Den Bosch de Bossche bollen heeft zo kan Weert de Limburgse vlaai omarmen.
Dat bekt, en smaakt, iig beter dan Van Hornestad 🙂
Ja juul smaken verschillen
Prima initiatief, echter had ik liever de vlaaien van Bakker Vries in de supermarkten willen zien. Maar ach, niets is zo lekker om de winkel aan de Vrakkerstraat binnen te lopen en de verse brood en banketlucht te inhaleren. Evengoed mooie Weert promotie 🙂
Het is ook nooit goed!!
Maar nu weet de Vries dus wat hij fout doet
alleen maar; dit is niet goed,, dat is niet goed.. het is inderdaad nooit goed; houd daar eens mee op