Afscheid meester Frank van den Born

Algemeen Human interest Weert 1 reactie 1 min. leestijd

Na 31 jaar met veel plezier gewerkt te hebben op OBS de Uitkijktoren, zal meester Frank van de Born aan het einde van dit schooljaar definitief afscheid nemen. Hij gaat genieten van zijn welverdiende pensioen.

Meester Frank heeft in zijn jaren op onze school veel kinderen in de klas gehad. Hij geniet van het contact met kinderen en hun ouders/verzorgers. De school zet meester Frank aan het einde van het jaar dan ook in het zonnetje om hem te bedanken. Vanwege de Corona-maatregelen is het helaas niet mogelijk om een receptie voor hem te organiseren en alle kinderen, ouders en collega’s met wie hij gewerkt heeft uit te nodigen om afscheid te nemen.

Ze willen meester Frank graag verrassen met een persoonlijke boodschap en hopen dat zoveel mogelijk (oud-)leerlingen en hun ouders/(oud)-collega’s daaraan willen meedoen.

De school vraag om een filmpje op te nemen van maximaal 30 seconden met een persoonlijke boodschap voor meester Frank. Uiteraard mogen jullie ook een leuke herinnering delen. Stuur dit filmpje, via WeTransfer, uiterlijk 26 juni naar [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie