Interactieve workshop persbericht schrijven

Algemeen Informatie Weert Reageer 2 min. leestijd

Loop jij ook zo te worstelen met het schrijven van een persbericht voor jouw vereniging, club of initiatief? Heb je geen idee waar je moet beginnen? Kom dan naar de interactieve workshop ‘Schrijven van een aantrekkelijk persbericht’ op 17 november 2020.

Punt Welzijn organiseert deze workshop weer in samenwerking met Arjanne van Voorst, verslaggeefster en fotografe van ViaLimburg. Met allerlei schrijfopdrachten leer je hoe je een persbericht schrijft en hoe je de aandacht trekt. Vergeet niet pen en papier of tablet/laptop mee te nemen. Deelnemers die dat willen, kunnen hun eigen persbericht meebrengen om samen te bekijken. De workshop staat open voor mensen uit Weert én Nederweert.

De gratis workshop start op dinsdag 17 november om 19.00 uur in het Natuur- en Milieucentrum (NMC), Geurtsvenweg 4 in Weert en duurt van tot circa 20.30 uur. Inloop is vanaf 18.45 uur en voor een lekkere kop koffie/ thee wordt gezorgd. Aanmelden kan via de website van Punt Welzijn; onder Activiteiten staat de workshop vermeld. Of stuur een mail naar [email protected] ovv de naam van de cursus, aantal deelnemers en telefoonnummer.

Punt Welzijn is een brede welzijnsorganisatie in beweging. We brengen mensen samen, zo ook op het gebied van kennis en deskundigheidsbevordering. Wij doen dit bijvoorbeeld door workshops te organiseren. Heb je een idee voor een workshop of wil je als vrijwilliger ergens meer kennis over opdoen? Laat het ons dan weten.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie