ASC van Hornerijders daagt je uit voor vermakelijke ‘rodewegenrit’

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto WdG - Kleurrijke rallyauto

Op vrijdagavond 8 september 2023 staat de ‘Rodewegenrit’ op de agenda die alle autoliefhebbers niet willen missen. De Autoclub van Hornerijders (ASC) nodigt zowel ervaren rijders als enthousiaste nieuwkomers uit voor een uitdagende kaartleesrit vol adrenaline en plezier.

Deze keer belooft de autoclub een vermakelijke “after-work-rit” te organiseren, waarbij iedereen de kans krijgt om deel te nemen aan dit auto-evenement. Of je nu de trotse eigenaar bent van een oldtimer, muscle car, sportwagen of moderne auto, iedereen is welkom om deel te nemen en de belevenis van de open weg te ervaren.

Met een oog op vernieuwing en het bereiken van jongere doelgroepen, heeft de ASC van Hornerijders zich ingespannen om uitdagende nieuwe ritten uit te zetten. Naast het genieten van de rit zelf, zal er ook tijd zijn voor een verhelderende routebespreking achteraf. Dit biedt deelnemers de kans om hun ervaringen te delen, navigatie-uitdagingen te bespreken en van elkaar te leren.

Andere activiteiten

Naast de kaartleesritten organiseert de club ook de legendarische Oefen Hornenacht en de spraakmakende Hornenacht. Deze evenementen bieden niet alleen een unieke kans om te rijden, maar ook om te leren. Voor de nieuwste deelnemers is er een uitlegmiddag gepland, waarbij tips en trucs worden gedeeld die zijn opgedaan tijdens de gereden oefenrit.

Meer informatie

Sta jij te popelen om de uitdaging aan te gaan? Of je nu een doorgewinterde rijder bent of je eerste stappen zet in de wereld van autoclubs, dit is je kans om deel te nemen aan een opwindend avontuur op de weg. Bezoek snel de officiële website van ASC van Hornerijders op www.hornerijders.nl en schrijf je vandaag nog in om deel uit te maken van deze gedenkwaardige kaartleesrit.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie