Doneeractie voor behandeling 4-jarige Zeb

Algemeen Weert 2 reacties 1 min. leestijd

Bijna vijf jaar is hij, en al bijna drie jaar lang in behandeling voor neuroblastoom kinderkanker: Zeb. Hij woont samen met zijn ouders in Weert, maar brengt een groot deel van zijn tijd door in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Helaas blijkt hij daar niet genezen te kunnen worden en is zijn enige kans op overleving nu een nieuwe behandeling in een gespecialiseerd ziekenhuis in Italië. Om deze dure behandeling, die niet wordt vergoed door de zorgverzekeraar, te bekostigen, zijn zijn ouders een doneeractie gestart.

“Zeb weet dat hij ziek is, maar om hem zo veel mogelijk onbezorgd te laten, weet hij zelf niet hoe ernstig het is”, zo is te lezen op de website die Zebs familie heeft gelanceerd. “Zeb zijn kankerkralenketting heeft momenteel al 699 kralen en er komen dagelijks nog kralen bij. Onze grootste wens is om die laatste belangrijke kraal eraan toe te voegen: de bloemenkraal die symbool staat voor het positief afsluiten van de behandeling.”

Meer over Zeb, zijn behandeling en de doneeractie is te vinden op de website www.redtopperzeb.nl. Doneren kan via de website, of direct via deze link.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties