Gloednieuwe duo-fiets voor Ververshof

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Vandaag werd er een feestje gevierd bij Zorgcentrum Ververshof, want er werd een gloednieuwe duo-fiets overgedragen. De overdracht onderstreepte een prachtig moment dankzij de steun van Stichting De Greep naar de Hoorn en Stichting Gezondheidsbevordering Weert – Stramproy, die respectievelijk de fiets zelf en de accessoires sponsorden.

Het team Welzijn van Zorgcentrum Ververshof had de droom voor een nieuwe duo-fiets en dankzij de bedrijvencompetitiedag Greep naar de Hoorn werd deze droom werkelijkheid. De dankbaarheid van het zorgcentrum was ook groot, en zowel bewoners, medewerkers als vrijwilligers keken reikhalzend uit naar de komst van deze bijzondere fiets.

Tijdens een gezellig samenzijn in de recreatiezaal werd de duo-fiets overhandigd door de bestuurders van De Greep naar de Hoorn aan de Vrienden van Ververshof. Deze nieuwe fiets is uitgerust met de laatste technieken, inclusief een hulpmotor voor moeiteloos fietsen. Met deze toevoeging kunnen bewoners van Ververshof extra genieten van gezellige fietstochten door hun geliefde Weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie