Het RTL Sterrenteam neemt het op tegen MMC

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto

Op zaterdag 15 juni organiseert MMC Weert een spetterende afsluitingsdag. Tijdens deze dag zal er namens MMC Weert een team (bestaande uit o.a. spelers en sponsoren) het veld betreden om een wedstrijd tegen het ‘RTL Sterrenteam’ te spelen. De voorlopige spelerslijst van het RTL sterrenteam bestaat uit Baas B, Brownie dutch, Björn Remmerswaal, Geert den Ouden, Michael Mols, Glenn Helder, Jeremy Overbeek Bloem, John Williams, Lenny Netteb, Danilo Kusters, Aristote Ndunu, Leandro Martina, Nathan Rutjes en Noah Zeeuw. 

Aansluitend feestje

Het belooft een fantastisch evenement te worden waarin lokale bedrijven en bekende persoonlijkheden het tegen elkaar opnemen om te strijden voor de overwinning, aldus de organisatie. Na het laatste fluitsignaal gaat het spektakel door met een feest waarbij spelers en supporters kunnen napraten over de wedstrijd en de dag kunnen afsluiten met gezelligheid en plezier. 

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 15 juni 2024
  • Locatie: MMC, Fuutstraat 4 in Weert
  • Aanvang: 16.30 uur
  • Entree: gratis

Interesse in sponsoring en eventueel meespelen? De organisatie is nog op zoek naar spelers. Neem hiervoor contact op met [email protected]

Deel dit bericht
Geef reactie