Er wordt groots uitgepakt voor de opvoering van Antje de Musical

Evenementen Reageer 1 min. leestijd

Voor de uitvoering van Antje de Musical wordt werkelijk alles uit de kast gehaald. Het NS-station in Weert transformeert tot het toneel voor deze unieke musical, die op 17, 18 en 19 mei plaatsvindt. De opbouw is reeds in volle gang.

Het gehele Stationsplein dient als podium, met het karakteristieke stationsgebouw en Hotel Antje van de Statie als sfeervolle achtergrond. Vandaag is het plein afgesloten voor de opbouw van de tribunes en andere voorzieningen.

De werkzaamheden zijn al goed opgeschoten, en het is duidelijk dat dit geen kleine productie betreft. Er is reeds aanzienlijk veel voorbereidend werk verricht, en de artiesten zijn al wekenlang aan het repeteren. Ook de mensen achter de organisatie, Stichting Wieërt Amezieërtj, hebben aanzienlijk veel werk verzet. Even indrukwekkend als de grote tribunes, hoewel hun inspanningen minder zichtbaar zijn geweest voor de buitenwereld.

Net als eerdere musicals van Wieërt Amezieërtj, waaronder “Rogstaekers de Legende” in 2014 en “Graaf van Horne de Musical” in 2018, belooft “Antje de Musical” opnieuw een productie van hoog niveau te worden.


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie