Q-MAMI lanceert kookserie met chef-kok Mark Horsten

Spotlight Reageer 2 min. leestijd

Het Weerter barbecuebedrijf Q-MAMI kondigt met trots de lancering aan van een gloednieuwe online kookserie in samenwerking met de Weerter chef-kok Mark Horsten, bekend van Messcherp Catering, De Stadskantien en Mr Gusto. In deze serie, bestaande uit acht vlotte afleveringen, word je als kijker getrakteerd op heerlijke zomerse barbecuegerechten, bereid op de Q-MAMI Kamado en table grills.

De nieuwe kookserie van Q-MAMI en Mark Horsten is ontworpen om iedereen, van beginners tot ervaren thuiskoks, te inspireren en uit te dagen om zijn of haar barbecueskills naar een hoger niveau te tillen. Elke aflevering is naar eigen zeggen een perfecte mix van toegankelijkheid en smaak, met een focus op verse ingrediënten.

De eerste smakelijke aflevering van ‘The Q-MAMI Tastings’ is vanaf nu te bekijken via onder andere het YouTube- en Instagram-kanaal van Q-MAMI en de Instagram-kanalen van Messcherp Catering, De Stadskantien & Mr. Gusto. De uitgewerkte recepten zijn te vinden op www.q-mami.com.

“Mis deze kans niet om jouw zomerse kookkunsten te verfijnen en te genieten van de smakelijke creaties van Mark Horsten, want barbecueën is ten slotte zoveel meer dan alleen maar vlees op de grill leggen”, aldus de broers Van Eijck, eigenaren van Q-MAMI. “Het gaat om de ervaring, de smaken en het samenbrengen van mensen. Geniet dus de komende weken van verrassende side-dishes, sappige hamburgers en gegrilde groenten bij The Q-MAMI Tastings.”

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie