Stedelijke Harmonie St. Antonius speelt in de binnenstad

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto Antoniusdag 2023 bij Theater de Huiskamer

Zaterdag 8 juni vindt er weer een Antoniusdag plaats: een viering door de Stedelijke Harmonie St. Antonius waarbij in de ochtend de jubilarissen worden gefêteerd, muzikaal opgeluisterd door het Opleidingsorkest. Daarna is er een niet-muzikale activiteit waarbij de leden dit jaar toerist in eigen stad zijn en op een andere manier met elkaar in contact komen. De dag wordt afgesloten met een casual concert van het groot harmonieorkest, dit keer bij Café De Tramhalt..

Maak kennis met de Stedelijke Harmonie St. Antonius

De Stedelijke Harmonie St. Antonius is het oudste harmonieorkest in Weert, maar is jong van geest. Welk harmonieorkest heeft er bijvoorbeeld eerder op Bospop gespeeld of in de Bosuil? Op 8 juni kun je kennismaken met de vereniging, al mag je ook altijd een keer binnenlopen tijdens een repetitie op dinsdagavond vanaf 20.00 uur in Muziekhuis Weert, Schuttebeemd 132.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 8 juni 2024
  • Locatie: Café de Tramhalt, Maasstraat 46 in Weert
  • Tijd: 15.30 uur

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en luisteren. Dirigent Tjeu Snoek verzorgt de presentatie op zijn geheel eigen, humoristische en leerzame wijze. Kijk voor meer informatie op www.sintantonius-weert.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie