15e editie MiniRok in Stramproy

Uitgaan Reageer 3 min. leestijd
Archieffoto

Stramproy – Enthousiasme, liefde voor muziek en festivals en echt heel erg fijne 14 voorgaande edities hebben de organisatie doen besluiten om gewoon heel hard met MiniRok door te gaan. Ondanks doorgekomen pandemieën en organisatorische uitdagingen vindt op vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni de 15e editie van MiniRok plaats: twee dagen livemuziek en oergezelligheid in Stramproy.

MiniRok 2024

In een nieuw elan met een andere opzet, waarbij livemuziek nadrukkelijk aanwezig is en waarbij nog meer aandacht geschonken gaat worden aan een festivalopzet waarbij iedereen aan zijn trekken komt. Of je nu komt voor dat ene bandje, de festivalsfeer, de gezelligheid of gewoon een lekker uitje – het wordt dit jaar allemaal op een intiemere manier gebracht.

Vrijdag 28 juni

Op vrijdagavond 28 juni vindt de start plaats met het succesvolle recept van de Tribute-avond, waarbij GoodSouls MiniRok 2024 zal aftrappen met de beste alternatieve rockcovers. Sonic Temple zal The Cult doen herleven en de allerbeste Muse-tributeband die er in Europa te vinden is – Musest – sluit af. Niet geheel onbelangrijk: de muzikale omlijsting van de avond is in handen van DJ Haro.

Zaterdag 29 juni

Vanaf zaterdagmiddag 29 juni staan er vier bands op het programma, waarvan de lokale helden Jane Doe het spits gaan afbijten. De leden van Sonic Whip zullen laten zien en horen waarom zij een van de meest veelbelovende jonge bands in Nederland vormen. The Experimental Tropic Blues Explosion uit België strijkt wederom neer in Stramproy met de meest aanstekelijke vorm van intense bluesrock en Killesjaaj uit België komt laten zien hoe je muzikaal bevlogen onbekendere nummers van bekende artiesten eert. The Vinyl Twins zullen deze festivaldag naadloos aan elkaar lijmen, waarbij het advies luidt om zelfs je dansschoentjes bij de hand te hebben.

Twee dagen festival in Stramproy met een programma waar de organisatie naar eigen zeggen stiekem toch wel heel erg blij mee is. “Het gaat weer een prachtig MiniRok-jaar worden in Stramproy, daar zijn we van overtuigd!”

Praktische informatie

  • Datum: vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2024
  • Locatie: Sportpark De Steinakker, Burgemeester Smeijersweg 10 in Stramproy
  • Aanvang: vrijdag 28 juni om 18.30 uur, zaterdag 29 juni om 15.30 uur
  • Entree: € 15,- per dag (jongeren t/m 17 jaar onder begeleiding van een volwassene gratis)
  • Meer informatie: www.minirok-stramproy.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie