30 vrachtwagens vertrekken vanaf Wildenberg naar Alpe d’Huzes

Algemeen Reageer 1 min. leestijd
Ingestuurde foto

Vrijdagochtend om 8.00 uur zijn 30 vrachtwagens vanaf Restaurant Goudreinet de Wildenberg in Weert vertrokken naar Alpe d’Huzes in Frankrijk. Voorafgaand aan hun vertrek genoten de 40 vrijwilligers van Team Logistiek zoals ieder jaar van een ontbijt in het restaurant.

Het is een divers gezelschap, Team Logistiek: beroepschauffeurs, ondernemers, managers en medewerkers in de logistiek in de leeftijd van 23 tot 71 jaar. Allemaal zetten ze zich belangeloos in voor de 5.000 fietsers en 15.000 toeschouwers die afkomen op het sportieve fiets- en loopevenement waarmee geld wordt ingezameld voor KWF Kankerbestrijding.

Een week voordat de Alpe d’Huzes begint vertrekt het konvooi van ongeveer 30 vrachtwagens, bestuurd door vrijwilligers van het team. Ze nemen onder andere tenten, podia, medische hulpmiddelen, watertanks, heftrucks, eten en drinken en winkelgoederen mee. Tijdens de week van de sponsortocht ondersteunen de vrijwilligers van het team bij verschillende afdelingen zoals catering, magazijn, personenvervoer en media. Tot twee weken na afloop van het evenement zijn ze bezig met het terugbezorgen van materialen bij de bedrijven die alles ter beschikking hebben gesteld. Samen met andere vrijwilligersteams leveren ze zo, net als alle fietsers en lopers die de Alpe d’Huez beklimmen, een topprestatie.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie