Eerste Padel Bedrijvencompetitie bij TPC Boshoven

Sport Reageer 1 min. leestijd

Dit najaar start bij TPC Boshoven de eerste editie van de TPC Boshoven Padel Bedrijvencompetitie. In de periode van 24 augustus t/m 6 oktober 2024 zal er op zaterdagavond (en bij veel interesse ook op zondagavond) in een gezellige, maar toch competitieve sfeer een teamcompetitie plaatsvinden voor bedrijven.

Tussen 18.00 en 22.00 uur speel je een aantal wedstrijden (op tijd). Samen met je collega’s, zakelijke relaties en/of vrienden vorm je een team. Op de padelbaan laten zien hoe goed je kunt samenwerken, is natuurlijk de ultieme uitdaging.

Je hoeft geen lid te zijn

Het is niet nodig om lid te zijn van een vereniging om als speler deel te kunnen nemen aan deze competitie. Er wordt zowel op recreatief (indicatie speelsterkte 8/9) als op competitief (indicatie speelsterkte 5/6/7) niveau gespeeld.

Aanmelden

Padel is de snelst groeiende sport van Nederland en aangezien er een beperkte baancapaciteit is, wordt op tijd inschrijven geadviseerd. Bedrijven (of vriendenteams) kunnen op de website van TPC Boshoven terecht voor meer informatie en het aanmeldformulier. Aanmelding geschiedt per team van minimaal vier spelers.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie