Gratis groepsmeditatie ‘Lichtstof’ bij de SooS

Uitgaan Reageer 3 min. leestijd
Archieffoto via Goedstof

Op vrijdag 28 juni sluit Goedstof het seizoen af met een groepsmeditatie in de entresol van stadscafé de SooS in Weert. Van 15.00 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom om gratis deel te nemen.

“Vaak vragen we het universum om hulp. In het kader van wederkerigheid is het net zo belangrijk om het universum te voeden. Zo wordt de wisselwerking optimaal en blijft alles in juiste balans”, aldus Anne de Bruijn en Nicole Smolenaers.

Samen zetten zij de schouders onder de onafhankelijke organisatie Goedstof, “om jou te ondersteunen op weg naar een bewuster leven”. Als geboren verbinders zet het tweetal professionals op dit vlak (die vaak wat minder zichtbaar zijn) in het licht, zodat zij makkelijker in contact komen met de juiste doelgroep en andersom.

Dit doen ze door periodiek een open avond te organiseren met spreekbeurten en doorkijkjes naar nieuwe producties. Deze producties hebben verschillende vormen, bijvoorbeeld een workshop, lezing, training of buitenactiviteit. De gemene deler is dat alles de ontwikkeling van bewust zijn stimuleert. “Zo krijg jij de kans om al proevend te onderzoeken wat bij jou past.”

Teruggeven uit dankbaarheid

Na weer een fantastisch zevende seizoen vol goede stof vinden Anne en Nicole het vanzelfsprekend om uit dankbaarheid licht ook ’terug te geven’ aan het universum. De intentie is samen de wereld mooier maken. Op vrijdagmiddag zetten ze deze intentie samen met Marjon Bovens om in een groepsmeditatie ‘lichtstof’.

Marjon werkt sinds 2016 als mentor en gids, vanuit een veilige plek, een bedding waar mensen en organisaties thuis kunnen komen. Verder vertelt ze graag – en zeer onderhoudend – verhalen waarin ze spreekt over deze eeuwenoude verloren gegane vrouwelijke wijsheid. Ze omschrijft zichzelf als een professionele plaaggeest, troubadour en gids; een vrouw met talenten, kwetsbaarheden, kracht en gaven. Misschien is haar grootste kracht wel dat ze zich altijd volledig openstelt en alle tools inzet voor een ieder die dat vraagt.

Groepsmeditatie ‘lichtstof’

Samen begeleiden Marjon, Nicole en Anne je op een toegankelijke manier; ook als je nog nooit gemediteerd hebt kun je aansluiten. “Er is geen manier die sneller, goedkoper en effectiever werkt om meer harmonie, flow en overvloed te manifesteren in onze directe omgeving en ver daarbuiten. Dankzij het groepsverband wordt dit effect natuurlijk enorm versterkt, ook als je alleen op afstand erbij kunt zijn.”

Iedereen is welkom om gratis deel te nemen aan deze groepsmeditatie; aanmelden kan via goedstof.nl. Aansluitend loopt de middag door in Goedstof vier(t)de vrijdag, waarin het leven gevierd wordt en goede stof gedeeld – een vrijdagmiddagborrel maar dan anders.

Praktische informatie

  • Datum: vrijdag 28 juni 2024
  • Tijd: 15.00 tot 16.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)
  • Locatie: entresol van stadscafé de SooS
  • Meer informatie en aanmelden: goedstof.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie