Reeks Marktconcerten op interactieve wijze ingeluid

Evenementen Reageer 1 min. leestijd

Afgelopen donderdagavond kwam de Markt in Weert tot leven met vrolijke muziek en gezellige drukte. Het was het muzikale gezelschap ¿Que-Mas? Fun Orchestra uit Budel dat de zomerse koopavond opvrolijkte en voor een feestelijke sfeer zorgde.

De terrassen waren goed gevuld, want na een periode van wisselvallig weer konden bezoekers eindelijk genieten van een verfrissend drankje in de warme buitenlucht. Als kers op de taart werden de terrasgangers getrakteerd op sprankelend muzikaal entertainment. Het orkest uit Budel deed er alles aan om het publiek te vermaken, en dat lukte met verve. De interactie werd gevonden en de handjes gingen de lucht in.

De komende donderdagen biedt de Markt opnieuw een podium voor live muziek tijdens de koopavonden. Elke week wordt een ander muziekgenre ten gehore gebracht, waardoor er voor ieder wat wils is. Een volledig overzicht van de muziekplanning is te vinden in een eerder bericht. Let wel, de concerten zijn weersafhankelijk en gaan alleen door bij gunstige weersomstandigheden.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie