Sponsordiner voor ‘Zampa de piraat’ groot succes

Evenementen Reageer 1 min. leestijd
Ingestuurde foto

Op zaterdagavond 1 juni was het repetitiegebouw van het Wokmuziektheater, de blokhut van Scouting St. Maarten in Weert, omgetoverd tot een Italiaans marktplein. Het marktplein was royaal gevuld met gasten die afkwamen op het sponsordiner van het Wokmuziektheater.

Nicola Balzano (voormalig eigenaar van Porta Mosa in Weert) had een voortreffelijke maaltijd bereid die bestond uit diverse voorgerechten, pasta en een hoofdgerecht met vlees en vis. 

Tussen de gerechten door werden de bezoekers verrast met optredens van twee koorleden: Lotte, die een aria uit Puccini zong, en Eric, die een aria van Verdi bracht. De waardering van de gasten bleek uit hun uitbundige applaus.

Enkele dames van de grime zorgden voor de drank en het serviesgoed. Verschillende andere leden staken achter de schermen hun handen uit de mouwen.

Het was een bijzonder geslaagde avond, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan de productie van de nieuwste opera van het Wokmuziektheater, ‘Zampa de piraat’, in november van dit jaar

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie