Voetbal, muziek en EK tijdens SV Laar 7 tegen 7 toernooi

Spotlight Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto

Op zaterdag 6 juli vindt op de velden van SV Laar het jaarlijkse SV Laar 7 tegen 7 toernooi plaats: een evenement dat garant staat voor een dag vol sportieve en muzikale hoogtepunten. De eerste wedstrijden beginnen om 12.00 uur en de finales eindigen rond 20.00 uur. Met het maximale aantal van 32 teams die deelnemen, belooft het wederom een grootse strijd te worden.

Naast de sportieve wedstrijden wordt de dag spectaculair afgesloten met optredens van maar liefst vier topartiesten: Big Benny, Stefan Wolter, Mike van den Broek en Mark Gruijthuijsen. Deze artiesten zorgen ervoor dat de feeststemming er goed in zit en maken het een onvergetelijk evenement. Ook aan de kleintjes is gedacht met een springkussen waarop ze zich helemaal kunnen uitleven.

De toegang tot het toernooi en de feestavond is geheel gratis, wat het een ideale gelegenheid maakt om met vrienden te genieten van een dag vol vermaak. Bovendien zullen beide EK-wedstrijden, die om 18.00 uur en 21.00 uur plaatsvinden, op een groot scherm te zien zijn. De organisatie hoopt natuurlijk dat Nederland om 21.00 uur speelt, zodat iedereen gezamenlijk kan juichen voor de oranje leeuwen.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 6 juli 2024
  • Locatie: Sportpark Laarderveld, Molenakkerdreef 101 in Weert
  • Aanvang: 12.00 uur (toernooi) en 20.00 uur (feestavond)
  • Meer informatie: www.7tegen7.com
  • In verband met de veiligheid van de vrijwilligers kun je op het Laarderveld alleen pinnen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie