Volle Gaas Weekend Ospel deels afgelast

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via Depositphotos

Ospel – Twee jaar geleden startte de organisatie met het Volle Gaas Weekend in Ospel. Een weekend ‘volle bak gaas geven’, in de tent én op de baan. Helaas staat de organisatie dit jaar, net zoals vele andere evenementenorganisatoren, voor uitdagingen. Door de vele regenval zijn de gronden in en om Ospel vrijwel onbegaanbaar, waardoor de organisatie heeft moeten besluiten een deel van het Volle Gaas weekend af te gelasten.

“Eén week beter weer maakt de grond niet bestand tegen het geweld dat tijdens ‘t Volle Gaas Weekend op de baan komt; en zonder geweld op de baan géén Volle Gaas Weekend. Dat heeft ons tot de pijnlijke maar in onze ogen juiste beslissing gebracht om ‘t Volle Gaas Weekend deels te cancelen en enkel door te gaan met ‘t Volle Gaas Tentfeest op zaterdagavond”, aldus de organisatie.

Dit betekent dat de programma’s van zaterdagmiddag en zondag niet doorgaan. Alleen het Volle Gaas Tentfeest van zaterdag 8 juni gaat door. Dit feest vindt vanaf 20.00 uur plaats op Festivalterrein Stenenbrug, met onder andere coverband Q5 en dj Diego.

Wie kaartjes voor de zondag heeft, krijgt deze de komende week terugbetaald. Kaarten voor de zaterdag, die nog steeds te koop zijn, blijven geldig. Dat geldt ook voor weekendkaarten; bij de entree op zaterdag ontvang je ter compensatie van de zondag enkele consumpties gratis.

De organisatie hoopt met velen te kunnen proosten op zaterdag 8 juni. “Want één ding is zeker: als we de energie van het hele weekend in één avond moeten stoppen dan gaat het dak eraf!”

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie