Win kaarten voor Bospop zondag

Winacties Reageer 2 min. leestijd

Winactie – The Waterboys, DI-RECT, Son Mieux, Southside Johnny & The Asbury Jukes, King King, Leif de Leeuw Band – allemaal stonden ze vorig jaar in de startblokken om hun fans een zinderende zondag op Bospop te laten beleven. En allemaal keren ze dit jaar terug op de laatste dag van Bospop 2024. Wil jij daarbij zijn? WdG mag namens Bospop twee vrijkaarten weggeven voor de zondag van het festival.

Naast bovenstaande artiesten staan ook Toto, Christone ‘Kingfish’ Ingram, DeWolff, Tim Christensen, Rival Sons, The Damn Truth, The Scratch, The Dreadnoughts, Tim Akkerman & the Ivy League, Vido en The Cinelli Brothers op het programma van Bospop op zondag 14 juli. Met drie podia, een 24-uurstent, een sfeervolle festivalmarkt en kampeermogelijkheden waarover alles te lezen valt op de website www.bospop.nl belooft ook deze 42e editie van Bospop dus weer een groots en gezellig feest te vormen op het evenemententerrein aan de A2 bij Weert-Noord.

Prijsvraag

Doe mee aan de prijsvraag hieronder en maak kans op een van de twee vrijkaarten voor Bospop op zondag. Alle juiste inzendingen maken kans op deze geweldige prijs.

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars ontvangen een bericht.


Actievoorwaarden: Op deze prijsvraag zijn de algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing. Aanvullend hierop: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 6 juni 2024 23.59 uur. De gegevens van de winnaars worden doorgegeven aan Bospop. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail instructies van WdG. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen van WdG gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op deze pagina.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie