Zesde editie Appels met Peren Jamfestival

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto

Op zondag 30 juni is het tijd voor de zesde editie van het Appels met Peren Jamfestival. Ook deze editie staat weer in het teken van unieke, spontane en muzikale samenwerkingen. Het Appels met Peren Jamfestival vindt plaats in de heerlijk ‘achtertuin’ van Theater de Huiskamer aan het Sint Raphaëlpad in Weert.

In verschillende bezettingen spelen sessiemuzikanten heerlijke sets met bekende en minder bekende nummers. Deze hele dag staan vijf vocalisten, vier gitaristen, drie bassisten, drie drummers, drie blazers, één percussionist en drie toetsenisten op het podium. Zonder te repeteren zullen ze allemaal het beste van zichzelf geven. Daarnaast zijn er drankjes en hapjes verkrijgbaar om van te genieten tijdens het luisteren naar deze spontane muzikale samenwerkingen.

De deelnemende muzikanten zijn Olivier de Jong, Martin Kessels, Peter Pagie, Hank van Bosstraten, Paul Naus, Sanne Huijerjans, Roos Visser, Michiel van Horen, Bart Bijlmakers, Jules van Bussel, Brian Frederiks, Teun Stienen, Thijs Verheul, Eric Kessels, Martijn Mennen, Dennis Verheul, Peter Thomassen, Niels de Goeij, Lennard Gilissen, Marcel Teuwens en Björn Wiermans.

Praktische informatie

  • Datum: zondag 30 juni 2024
  • Tijd: 13.00 tot 21.00 uur
  • Locatie: Sint Raphaëlpad in Weert

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie