Albert Heijn Heerschap Nederweert de beste Albert Heijn van Nederland

Winkelen Reageer 3 min. leestijd

Nederweert – Albert Heijn Heerschap Nederweert is uitgeroepen tot beste Albert Heijn-supermarkt van Nederland! Met deze prestatie laat de winkel van eigenaar Stan Heerschap meer dan 1.200 winkels achter zich. Opmerkelijk is dat Albert Heijn Heerschap voor de tweede keer in drie jaar tijd deze prestigieuze titel heeft gewonnen.

Vandaag werd AH Heerschap Nederweert verrast met een bezoek van Sonja Boelhouwer, directeur omnichannel operatie bij Albert Heijn. Zij reikte de felbegeerde bokaal uit aan de aanwezige medewerkers. Sonja Boelhouwer prees de passie en klantvriendelijkheid van het team. Na meerdere juryrondes was de jury unaniem van mening dat de winkel in Nederweert de allerbeste van Nederland is, omdat de winkel en het team met kop en schouders boven alle andere winkels uitstaken.

Enorm trots

Supermarktmanager Eric Slaats is enorm trots op zijn team: “Nadat we vorig jaar al de beste van Limburg werden, wilden we dit jaar koste wat kost de titel van beste Albert Heijn van Nederland winnen. Het is fantastisch om te zien hoe alle collega’s zich hiervoor hebben ingezet. Met deze prestatie laten we heel Nederland achter ons en staat de beste AH van Nederland gewoon in ons eigen Nederweert.”

Stan Heerschap voegt toe: “Het team in Nederweert heeft onze sterke familiewaarden ‘voor de klant en voor elkaar’ en onze visie ‘Elke dag de beste’ perfect ingevuld door lokaal het verschil te maken met ons GastHeerschap. Natuurlijk hebben we een uitstekende winkel, maar het zijn de medewerkers die het verschil maken. Dit doen we niet alleen voor de jury, maar elke dag opnieuw voor al onze klanten. We laten dit goede nieuws even bezinken en zullen daarna het feestje samen vieren.”

Wederom Heerschap-filiaal in finale

Voor het derde jaar op rij staat een Albert Heijn Heerschap-winkel in de finale. In 2022 won AH Heerschap Heythuysen, in 2023 bereikte de winkel in Boshoven (Weert) de halve finale en werd de winkel uit Nederweert de beste AH van Limburg. Dit jaar is Albert Heijn Heerschap Nederweert bekroond tot de allerbeste van Nederland!

Winkelwedstrijd

Elk jaar organiseert Albert Heijn een landelijke winkelwedstrijd. Er zijn voorrondes, waarin objectief resultaten gemeten worden. Vervolgens meerdere juryrondes, waarbij een onafhankelijke jury de winkels beoordeelt op tal van punten, zoals kwaliteit van alle afdelingen, netheid en hygiëne, klantvriendelijkheid en het gemak voor de klant.

De jury van de marktleider heeft op vrijdag 12 juli alle landelijke finalisten bezocht en was in Nederweert het meest enthousiast. Vooral de medewerkers werden geprezen om hun manier van omgaan met de klanten en de lokale betrokkenheid met Heerschap Verbindt!. Daarnaast was er veel lof over de invulling van de winkel met volle en schone schappen, mooie presentaties en heerlijke producten van Bakkerij Heerschap.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie