Bospop-zaterdag in beeld

Evenementen Reageer 2 min. leestijd

“Ik haat regen”, zo sprak de sweater van Racoon-zanger Bart van der Weide. Hij had geluk, want onder een stralende zon dansten festivalgangers mee met de grootste hits van onder andere Boaz, Gogol Bordello en Metejoor. James Blunt werd letterlijk op handen gedragen tijdens een stagedive en met zijn ruige Italiaanse klanken wist Zucchero de dag tot een swingend einde te brengen.

De sfeer zat er zaterdag vroeg in de middag al goed in op het Bospop-terrein, dat inmiddels bezaaid lag met olifantengras. Een perfecte oplossing om de bruine modderpoel te transformeren tot een droog, comfortabel en oogverblindend dagstrand. Daar werd dan ook op allerlei manieren gebruik van gemaakt: van dansen en zingen tot keer op keer proosten, gezellig bijkletsen met bekenden of zelfs even lekker rustig een boekje lezen.

Overal op het terrein viel iets te zien, te horen of te beleven. Vele handen gingen de lucht in, vele voetjes van de vloer. Tot in de late uurtjes werd er genoten van een volgens de bezoekers fantastisch georganiseerde festivaldag waar zowel zij als de vele hardwerkende vrijwilligers en energieke artiesten overduidelijk van genoten.

Bekijk hier een reportage die in samenwerking met Bospop tot stand is gekomen: https://wdg.li/p7yezkh


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie