Fietstocht ‘Natuurlijk … Theater’ door Weert

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto

Fietsen door het prachtige Midden-Limburgse landschap en onderweg op zes locaties genieten van bijzonder theater: dat is ‘Natuurlijk … Theater’ – al jarenlang een topper in het programma van Limburg Festival.

Fietstocht ‘Natuurlijk … Theater’

Ook dit jaar kunnen bezoekers genieten van de theatrale fietstocht van zo’n 27 kilometer, voor het hele gezin. Zowel het centrum als het buitengebied van Weert vormen op vrijdag 9 augustus het decor van het rondtrekkende theatercircus vol (inter)nationale artiesten. “Fiets mee en je zintuigen worden op allerlei onverwachte manieren geprikkeld!”

Wat te verwachten?

Onderweg geniet je van acrobatiek van de bovenste plank. Van een hilarische act tussen een ongetemde badkuip en zijn eigenaar. Frontaal naakt poppenspel. Humoristische verhalen en grappige of ontroerende liedjes. Jongleerroutines en absurde humor. Of een grote onverwachte knuffel van twee humoristische mafkezen. 

Deelnemen

Tickets voor deze theaterfietstocht zijn te koop via www.limburgfestival.nl/tickets. Of aan de dagkassa bij een van de startplaatsen. Let op: aan de dagkassa kan alleen contant betaald worden. De entree bedraagt € 9,- per persoon en € 4,50 per kind. Starten kan van 10.30 tot 11.30 uur. De startlocaties in Weert zijn:

  • Life Style Vitae, Houtstraat 10 in Weert
  • Cwartier, ingang parking Hogesteenweg 7 in Weert
  • H.Hart kerk, Bocholterweg 112 in Altweerterheide

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie