Getuigen gezocht van overval op Beatrixlaan

112 Bijgewerkt op 3 juli 2024 om 16.47 uur Reageer 1 min. leestijd

De politie heeft woensdagochtend via Burgernet een getuigenoproep verstuurd in verband met een overval die gepleegd is op dinsdag 2 juli aan de Beatrixlaan in Weert.

De overval werd gepleegd tussen 18.00 en 19.00 uur ter hoogte van Beatrixlaan nummer 3b. De vluchtroute van de dader is onbekend.

Wel is bekend dat de dader een goud met zwart T-shirt droeg, een spijkerbroek of skinny jeans met felgroen Nike-logo erop en een zwarte bodywarmer.

Heb jij een of meerdere personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement, verdachte voertuigen gezien in de omgeving, informatie van andere getuigen die dit delict hebben opgemerkt of camerabeelden die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 8844 en vermeld daarbij het registratienummer 2024106659.

Update 16.47 uur – De politie spreekt woensdagmiddag via Facebook over een diefstal met geweld. Hier was een groep jongeren bij betrokken. Men is nog altijd op zoek naar getuigen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie