Groots programma Schoot Kermis

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto door Bart Lijten

Budel-Schoot – Artiesten die tot de Nederlandse top behoren, de beste coverbands én een totaal vernieuwd zondagprogramma: Schoot Kermis is dit jaar volgens de organisatie groter en gezellig dan ooit.

Zaterdag

Zaterdagavond opent de kermis om 19.00 uur met de jaarlijkse ballonnendrop. Honderden gratis kermismunten regenen naar beneden, waarna DJ Siem en coverband SHE het openingsfeest verzorgen. SHE bestaat uit een aantal rockende dames die vol energie de festivalwereld bestormen.

Zondag

Zondag heeft een totaal vernieuwd programma. ’s Ochtends krijgt het kermistoepen bij Café de Sport een nieuw jasje: € 40 all-in. Dat betekent deelname, bier én barbecue.

Vanaf 14.00 uur viert het feestplein Summer Sunday met buckets vol met zomerse drankjes en een muziekbingo met tal van prijzen. Die avond kun je de grootste naam van deze editie zien: de online sensatie The Dean.

Maandag en dinsdag

Maandag zal een van ’s lands bekendste feestzangers, Dries Roelvink, er samen met Bonte Carlo een topavond van maken.

En dan is het alweer dinsdag: dubbel feest voor de kinderen van de basisscholen en Jong Nederland. Zij krijgen een gratis ritje én een kermiscadeautje. Later kunnen de feestvierders los met Disco Nico en coverband Hard2Get.

Schoot Kermis vindt plaats op het Vogelsplein in Budel-Schoot. Meer informatie is te vinden op www.schootkermis.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie