Inschrijvingen Avond4Daagse Altweerterheide geopend

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto

Van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 augustus vindt de Avond4Daagse Altweerterheide 2024 plaats. Inschrijven voor deze sportieve ontdekkingstocht vol verrassingen is vanaf nu mogelijk.

Al sinds 2017 gaan wandelaars met het ludieke cultuurprogramma Boeren, burgers en buitenlui op zoek naar de X-factor van de Hei-j. Ze wandelen door de afwisselende buitengebieden van het Weerter kerkdorp Altweerterheide – met betekenisvolle plekken, aansprekende praktijk en bijzondere personages die met de deelnemers ‘onderweg’ zijn.

Via deze website kun je je aanmelden om je te laten verrassen door het ‘grote en kleine verhaal’ van de Hei-j én de stad. De deelnamekosten bedragen € 7,50 per persoon en € 4,50 voor kinderen tot 12 jaar.

Tussen 17.30 en 19.00 uur kun je starten vanaf Sportpark Op den Das, aan de Bocholterweg 89 in Altweerterheide. De acts vinden plaats na 18.00 uur. De afstanden bedragen ongeveer 6 en 10 kilometer. Vanwege de beperkte parkeervoorzieningen raadt de organisatie je aan om op de fiets te komen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie