Jaarlijkse muziekmiddag Stichting Cuba Adelante op 4 augustus

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via Stichting Cuba Adelante

Nederweert-Eind – Op zondag 4 augustus vindt de jaarlijkse muziekmiddag van Stichting Cuba Adelante plaats. Zoals gewoonlijk wordt de muziekmiddag georganiseerd in de tuin van de Sint Gerardusstraat 30a in Nederweert-Eind.

Om 13.30 uur opent de tent, en een half uur later barst het feest los. Een aantal muzikanten zullen deze middag opluisteren, waaronder Kees en Sonja met veel muziek van The Cats, BZN en de jaren zestig en zeventig. Eric Baghuis brengt onder andere muziek van Elvis, Jerry Lee Lewis en Jack Jersey ten gehore. Rob van Reeuwijk is dit jaar voor het eerst aanwezig met een gevarieerd repertoire uit de jaren vijftig en zestig.

Ter ere van het tienjarig bestaan van de stichting zal ook een afgevaardigde van de Cubaanse ambassade uit Den Haag, Ana Maria Ortega Baez, samen met haar man naar de muziekmiddag komen.

Voor een drankje wordt gezorgd tegen Cubaanse prijzen. Na het einde van de middag, om 18.00 uur, vindt de uitreiking van de loterij plaats.

Voor de onkosten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Er is een beperkt aantal zitplaatsen, die gereserveerd kunnen worden middels een overboeking van € 5,- per persoon naar NL58 TRIO 0320338681 ten name van Stichting Cuba Adelante onder vermelding van ‘muziekmiddag’ en je e-mailadres.

Meer informatie over Stichting Cuba Adelante en de jaarlijkse muziekmiddag is te vinden op www.stichtingcubaadelante.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie