Jubilerend Filmhuis Maarheeze vertoont buitenfilm Tina Turner

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via Filmhuis Maarheeze

Maarheeze – Sinds 2019 vertoont Filmhuis Maarheeze iedere derde vrijdag van de maand een scherpe of spraakmakende film bij Muziekhuis Maarheeze. Ieder jaar wordt het seizoen geopend met een grote buitenfilm, die tot nu toe altijd in het teken heeft gestaan van een bekende muzikant of groep. Met de vertoning van ‘Tina, What’s love got to do with it’, de biografische film over het turbulente leven van de Amerikaanse zangeres Tina Turner, viert de stichting haar eerste lustrum.

Tina, What’s love got to do with it

‘Tina, What’s love got to do with it,’ is de biografische film over het turbulente leven van de Amerikaanse zangeres Tina Turner, die in haar tienerjaren wordt ontdekt door popster Ike Turner. Ze trouwt met hem, wordt de moeder van zijn kinderen en wordt het belangrijkste lid van zijn band. Zoals veel mensen weten loopt dit niet niet kalm en vlekkeloos; naast tal van hits en muzikale hoogtepunten bevatten zowel het leven van Tina Turner als deze film daarover ook veel alcohol- en drugsgebruik, mishandeling en verdriet.

Praktische informatie

De film wordt op vrijdag 20 september vertoond op een groot scherm buiten op het terrein bij Muziekhuis Maarheeze, aan De Hoge Weg 10 in Maarheeze. De entree hiervoor is geheel gratis, maar donaties voor de stichting zijn altijd welkom. Om als bezoeker verzekerd te zijn van een zitplaats is het raadzaam een eigen stoel mee te nemen. De film zal starten zodra de zon onder is gegaan, rond 20.30 uur.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie