Jubileumweekend 525 jaar Schutterij Sint Catharina Stramproy

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via Depositphotos

Stramproy – Schutterij St. Catharina uit Stramproy is opgericht in 1499, wat betekent dat de schutterij dit jaar haar 525-jarig jubileum viert. Omdat de leden van de schutterij zo trots zijn op hun vereniging, laten ze dat natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan.

Op vrijdag 30 augustus om 19.30 uur wordt het jubileumfeestweekend afgetrapt met een receptie en aansluitend een muziekavond, waarop de Stramproyer band Borderline zijn repertoire ten gehore zal brengen. Ook DJ Sil zal een bijdrage leveren.

Op zaterdagmiddag 31 augustus tussen 14.00 en 18.00 uur krijgen drietallen vrienden en sponsoren de gelegenheid te ervaren hoe het is om in wedstrijdverband te schieten met de grote buks. Deze middag wordt vanaf 20.00 uur opgevolgd door een feestavond met Wahnsinn en gastoptredens van Big Bennie en Marleen Rutten.

Op zondag 1 september is het ‘Fieëst oppe Wei’ en openen de deuren van het Sjöttersheim voor een familiedag met voor ieder wat wils. Allereerst is er vanaf 11.30 uur een lunch met muzikale omlijsting verzorgd door het zangduo Oscar en Mariet. Aansluitend is er van 14.00 tot 20.00 uur een kinderkermis, een familiefietstocht en uiteraard ook de mogelijkheid tot om te schieten en kennis te maken met de andere activiteiten van de schutterij. Het feestweekend wordt afgesloten met een optreden van de band Experience.

Tickets voor het sponsorschieten, de feestavond op zaterdag en de lunch op zondag zijn hier verkrijgbaar.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie