Kinderen maken natuurwezens in Museum W

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd

Museum W biedt deze zomer de unieke kans voor kinderen en hun ouders om op ontdekkingsreis te gaan met een speurtocht en deel te nemen aan de kinderworkshop ‘Natuurwezens’. Vandaag was de eerste dag van deze creatieve en leerzame activiteiten.

Onder begeleiding van een workshopdocent gingen de kinderen op zoek naar kunstwerken waarin mens en natuur zijn samengesmolten tot bijzondere natuurwezens. Met behulp van verschillende materialen zoals papier, lijm en stiften creëerden de jonge deelnemers hun eigen natuurwezen. Aan het einde van de workshop mochten de kinderen hun zelfgemaakte kunstwerk meenemen naar huis om daar tentoon te stellen.

Kinderen tot en met 18 jaar hebben gratis toegang tot het museum. Wil je ook een natuurwezen maken? Reserveer dan snel een plekje door een e-mail te sturen naar [email protected] met de vermelding van ‘Natuurwezens’.

De kosten voor deelname aan de workshop bedragen € 2,50 voor materiaalkosten. Kinderen t/m 18 jaar en museumkaarthouders hebben gratis toegang tot Museum W. Ouders zonder museumkaart betalen de speciale entreeprijs van € 6,- (normaal € 8,-).


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie