Klimbos Weert wint Tripadvisor Travelers’ Choice Award 2024

Klimbos Weert erkend als favoriete attractie van reizigers

Onderscheidingen Reageer 3 min. leestijd
Archieffoto

Klimbos Weert is verheugd aan te kondigen dat het is erkend in Tripadvisor’s® Travelers’ Choice® Awards voor 2024. De award bekroont bedrijven die consequent goede beoordelingen krijgen, waardoor ze tot de top 10% van alle vermeldingen op Tripadvisor wereldwijd behoren.

Favorieten van reizigers

Als ’s werelds grootste platform voor reisbegeleiding heeft Tripadvisor een ongeëvenaarde autoriteit bij reizigers, eters en recreanten. De Tripadvisor’s Travelers’ Choice Award voor 2024 is gebaseerd op oprechte feedback van iedereen die in de afgelopen 12 maanden na een bezoek aan Klimbos Weert een beoordeling heeft achtergelaten op Tripadvisor.

Jack Hermans, eigenaar van Klimbos Weert: “We zijn vereerd dat we ook dit jaar weer tot de favorieten van reizigers behoren. Natuurlijk bedank ik onze bezoekers, maar de meeste credits gaan naar mijn team: zij zorgen elke keer weer voor de positieve klantbeleving!”

Over Klimbos Weert

Klimbos Weert is een outdoor activiteitenbedrijf dat in 2015 opende als klimparcours en inmiddels steeds meer activiteiten aanbiedt. Twee jaar geleden waren dat de Outdoor Escapes en afgelopen voorjaar kwamen daar de E-Choppers en Alleskunner-spellen bij. Bedrijven, scholen, instellingen, verenigingen en (dag)toeristen weten het Klimbos al jaren te vinden voor een actieve outdooractiviteit en kruipen daarna dus regelmatig in de online pen om een positieve recensie achter te laten.

“Felicitaties aan Klimbos Weert met de erkenning in Tripadvisor’s Travelers’ Choice Awards voor 2024,” zegt John Boris, Chief Growth Officer bij Tripadvisor. “Travelers’ Choice eert bedrijven die consequent blijk geven van een toewijding aan uitmuntende gastvrijheid. Dit betekent dat u zo’n gedenkwaardige indruk heeft gemaakt op uw bezoekers dat velen van hen de tijd hebben genomen om online te gaan en een geweldige recensie achter te laten over hun ervaring. Mensen vertrouwen op het Tripadvisor’s Travelers’ Choice-zegel om hen te helpen te navigeren door de ontelbare dingen die er over de hele wereld te zien, te eten en te doen zijn. We hopen dat deze erkenning ervoor zorgt dat er ook in 2024 en daarna zaken met u worden gedaan.”

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie