Na de bouwvak kun je niet meer om Beerens heen

Spotlight Reageer 2 min. leestijd
Foto via Beerens Elektro- en Installatietechniek

Nederweert – Wie de felgekleurde paarse werkbussen van Beerens Elektro- en Installatietechniek nog niet voorbij heeft zien komen, zal daar na de bouwvak ongetwijfeld niet meer omheen kunnen. De afgelopen weken heeft er een metamorfose plaatsgevonden binnen het Nederweerter bedrijf, waarbij Bart Beerens Elektrotechniek BV en Bart Beerens Installatietechniek BV samen verder zijn gegaan als Beerens Elektro- en Installatietechniek.

Met een felgroene bliksemschicht in het logo en een dieppaarse merkkleur als nieuwe huisstijl in werkbussen, kleding, pand en vlaggen heeft Beerens Elektro- en Installatietechniek niet alleen een nieuwe feel en look, maar ook een nieuwe identiteit. “Zo vallen we nog meer op bij particuliere, zakelijke en agrarische klanten die op zoek zijn naar vakmanschap”, licht directeur Bart Beerens toe. Met zijn team biedt hij een totaaloplossing voor cv-werkzaamheden, koeltechnieken, loodgieterswerk en elektra.

“Sinds 2016 is ons aanbod uitgebreid met loodgieterswerk en koeltechniek. Die uitbreiding en de stijgende vraag van particulieren naar installatiewerkzaamheden vroegen om een nieuwe uitstraling. Als merk kunnen we onze krachten nu nog meer bundelen en laten zien dat wij alle benodigde kennis in huis hebben om letterlijk en figuurlijk volledig aan te sluiten op de wensen van onze klanten”, voegt Bart er tevreden aan toe.

Meer over de gepassioneerde vakspecialisten van Beerens Elektro- en Installatietechniek is te vinden op de eveneens vernieuwde website www.beerenstechniek.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie