Nieuwe update van de WdG-app beschikbaar

over WdG 1 reactie 2 min. leestijd

Deze week is er een nieuwe update van de gratis WdG-app beschikbaar in de Apple App Store en Google Play Store. Deze update markeert ons 20-jarig jubileum. We hebben onder de motorkap veel verbeteringen aangebracht, zodat de app soepel werkt op de nieuwste smartphones. Daarnaast hebben we enkele van jullie suggesties verwerkt.

Nieuw: koppeling met Gastvrij Weert

De app bevat nu een koppeling met het platform Gastvrij Weert, de centrale digitale uitagenda van Weert. Zo blijf je altijd op de hoogte van de activiteiten en evenementen in Weert.

Nieuwe filteroptie

Met de app kun je filters toepassen op de berichten. Wil je geen overlijdensberichten of productwaarschuwingen zien? Geen probleem! Je kunt deze uitschakelen via de knop ‘Meer’ en vervolgens ‘Filter op berichten’. Nieuw is de veelgevraagde optie om ook de categorie ‘Zoekertjes’ in- en uit te kunnen schakelen. Zo bepaal je dus eenvoudig zelf welk nieuws je te zien krijgt!

Extra opties

Samen met ontwikkelaar Inova zijn er ook een aantal extra opties aan de app toegevoegd. Zo wordt bij nieuwsberichten nu in de afbeelding vermeld wanneer een bericht voor het laatst is bijgewerkt. Ook vind je onder de knop ‘Meer’ nu snelkoppelingen om je in te schrijven voor de nieuwsbrief of om het team van WdG een kop koffie te doneren. Dankzij jullie koffiedonaties blijven we scherp en kunnen we de website en app verder doorontwikkelen.

Heb jij nog suggesties?

Heb jij nog suggesties voor de app? We horen graag van je! Stuur een berichtje via de gratis app of gebruik het contactformulier op onze website.

Download

Deel dit bericht
1 reactie