Parkeermogelijkheden Bospop beperkt na regenval

Informatie 2 reacties 2 min. leestijd

Update – Vanwege de aanhoudende regenval worden bezoekers van Bospop verzocht om zoveel mogelijk met de fiets, te voet, via kiss ’n ride of met het openbaar vervoer naar het festival te komen.

De aanhoudende regen van vandaag heeft de parkeermogelijkheden voor voertuigen verder beperkt. De organisatie is momenteel bezig met het inrichten van alternatieve parkeerplaatsen, vanwaar pendelbussen zullen rijden om bezoekers naar het festivalterrein te brengen. Bezoekers worden verzocht de aanwijzingsborden te volgen voor de meest actuele informatie.

Hoewel het vanaf 16.00 uur droog zal zijn, blijft het veld op sommige plaatsen drassig en is de temperatuur lager dan normaal voor deze tijd van het jaar. Bezoekers wordt aangeraden goed en waterdicht schoeisel en warme kleding mee te nemen.

Update 21.09 uur – Er wordt hard gewerkt om het parkeerprobleem bij Bospop op te lossen. De beoogde parkeerterreinen zijn door de hevige regenval van vandaag onbruikbaar geworden. Bezoekers worden naar alternatieve parkeerplaatsen geleid, waarvoor pendelbussen worden ingezet. Dit zorgt voor vertraging in de bereikbaarheid van het festival. Ook morgen zullen de alternatieve parkeerplaatsen en pendelbussen in gebruik blijven.

Om bezoekers snel te kunnen helpen, is de organisatie op zoek naar tractoren die tegen een vergoeding willen helpen om auto’s uit de modder te trekken tussen 21.30 en 04.00 uur. Mensen die met een tractor kunnen helpen, kunnen zich melden via [email protected].

Update 23.11 uur – De organisatie van Bospop werkt met man en macht om de parkeer- en verkeersstromen te optimaliseren. Naar verwachting kan het parkeerprobleem voor morgen en zondag opgelost worden. Het advies luidt de website of socialemediakanalen van Bospop in de gaten te houden voor de laatste updates. De komende nacht en morgenvroeg wordt ervoor gezorgd dat de natte delen van het festivalterrein beter begaanbaar worden, zodat er nog twee mooie (en droge) festivaldagen beleefd kunnen worden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
2 reacties