Ruud Koppens heeft na ruim 50 jaar afscheid genomen van zijn ETF

Human interest Reageer 2 min. leestijd
Ruud Koppens

Nederweert – Ruud Koppens (67), CEO en eigenaar van ETF Machinefabriek en ETF Ride Systems in Nederweert, is op 1 juli met pensioen gegaan. Ruud was bijna 51 jaar werkzaam bij ETF en stond de laatste 38 jaar aan het roer van ETF Machinefabriek en later ook van het door hem opgerichte ETF Ride Systems.

Ruud Koppens besloot af te treden in goede gezondheid om meer tijd door te brengen met zijn vrouw, drie kinderen en vijf kleinkinderen. Onder zijn leiding hebben zowel ETF Ride Systems als ETF Machinefabriek aanzienlijke groei en succes gekend. Meest bekend is wellicht de ontwikkeling van de ‘Fantasievaarders’ bij Symbolica in de Efteling. Ook ontwikkelde het bedrijf attractiekarretjes voor Legoland in New York.

Ruud heeft er alle vertrouwen in dat hij beide bedrijven in capabele handen achterlaat. Een goed gevestigd team leidt de bedrijven verder. Zowel ETF Ride Systems als ETF Machinefabriek zijn overgenomen door een particuliere familiegroep die nauw betrokken is bij de industrieën waarin ETF opereert. De nieuwe eigenaar is van plan beide bedrijven als onafhankelijke entiteiten te behouden, met hetzelfde team en op dezelfde locatie.

ETF Group, waar ook ETF – SOIOS onder valt en diverse participaties in andere bedrijven, wordt door Ruud voortgezet.

Het hele ETF-team is Ruud dankbaar voor zijn bijdragen en leiderschap. Ze wensen hem het allerbeste voor de toekomst en uiten hun waardering voor de nalatenschap die hij achterlaat.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie