Speelotheek Keent brengt geslaagd bezoek aan KidsPlaza

Kinderen Reageer 1 min. leestijd
Foto via Speelotheek Keent

Op maandag 15 juli bezochten 44 kinderen in de leeftijd van bijna 2 tot 12 jaar onder begeleiding van ouders en vrijwilligers van Speelotheek Keent de speeltuin KidsPlaza. De slogan “Als er iets speelt, laat het vooral de kinderen zijn”, kwam hier helemaal tot zijn recht.

Alhoewel het prachtig weer was om buiten te spelen, bleek de binnenspeeltuin duidelijk favoriet. Er werd volop gevoetbald, geklommen, gesprongen, van de glijbanen gegleden en gebouwd. Kinderen van alle leeftijden speelden gezellig samen. Soms moest er even worden gescheidsrechterd als het spel iets te verhit werd, maar een gele kaart bleek niet nodig.

Spannend werd het toen onverwacht het brandalarm afging. Gelukkig bleek het loos alarm en hoefde er niet echt te worden ontruimd. De kinderen en ouders konden weer rustig gaan zitten en genieten van de frietjes die werden getrakteerd.

Met vernieuwde energie werd er verder gespeeld en na een cooling-down met een ijsje toog iedereen tevreden huiswaarts. Een geslaagde vakantie-activiteit met veel speelplezier.

De Speelotheek in het Keenter Hart is ook in de zomervakantie geopend op zaterdagen tussen 10.00 en 12.00 uur. Iedereen is welkom om te komen spelen of speelgoed te lenen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie