Vakantie van koppel en hond eindigt in greppel naast A2 bij Maarheeze

112 Reageer 2 min. leestijd

Maarheeze – In de nacht van donderdag op vrijdag rond 2.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een eenzijdig verkeersongeval op de snelweg A2 tussen Maarheeze en Leende. Een auto was in een greppel beland en de bestuurder kreeg een rijverbod opgelegd.

Een man en een vrouw waren samen met hun hond onderweg naar hun vakantieadres en hadden een tussenstop gemaakt bij tankstation Groote Bleek aan de A2. Bij het verlaten van de parkeerplaats miste de bestuurder de bocht, waardoor de auto in een greppel tot stilstand kwam.

Hondje

Gelukkig kwamen het koppel en hun hond met de schrik vrij. Even was er angst dat het hondje van de schrik was weggelopen, maar uiteindelijk bleek de viervoeter nog in de auto te zitten. De politie ontfermde zich over het hondje en stelde het hondje gerust.

Rijverbod

Uit een speekseltest bleek dat de bestuurder harddrugs had gebruikt. De bestuurder gaf aan dat dit enkele dagen geleden was gebeurd, maar de politie benadrukte dat harddrugs enkele dagen in het lichaam aanwezig kunnen blijven. De bestuurder kreeg daarop een rijverbod van 24 uur opgelegd.

Afgesleept

De auto raakte beschadigd en werd door een berger afgesleept. De berger bracht het koppel en hun hondje samen met de auto naar een veilige locatie.

Bekijk een video: https://youtu.be/SlRDU6HEkB4

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie