Vernieuwing schoolplein Basisschool Tungelder van start

Algemeen Reageer 1 min. leestijd

Na een jaar van plannen en voorbereidingen is deze week de langverwachte vernieuwing van het schoolplein van Basisschool Tungelder officieel van start gegaan. De talloze tegels maken nu plaats voor een groene en moderne speelomgeving die zowel stimulerend als avontuurlijk is.

De nieuwe plannen voor het schoolplein omvatten een avontuurlijk speeltoestel, een podium met tribune en diverse groene zones die uitnodigen tot ontdekken en ontspannen. Met deze aanpassingen hoopt de school niet alleen de fysieke activiteit onder de kinderen te bevorderen, maar ook hun creativiteit en sociale interactie te stimuleren.

De werkzaamheden, uitgevoerd door hoveniersbedrijf Herman Vaessen, zullen naar verwachting ongeveer vijf weken in beslag nemen. Op een later moment zal het vernieuwde schoolplein feestelijk worden geopend.

Met deze vernieuwing zet Basisschool Tungelder een belangrijke stap richting een toekomstbestendige leeromgeving. Dit vernieuwde schoolplein is iets waar zowel leerlingen als leerkrachten trots op kunnen zijn.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie