Vervolg werkzaamheden parkeerdek SJG vanaf 12 augustus

Informatie Reageer 2 min. leestijd

Van 12 augustus tot en met 20 september voert SJG Weert het vervolg van de werkzaamheden aan het parkeerdek uit. Gedurende deze periode zal een aanzienlijk aantal parkeerplekken niet beschikbaar zijn, wat naar verwachting extra verkeersdrukte in de omgeving zal veroorzaken. Het ziekenhuis doet er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Fase 1 afgerond

De eerder uitgevoerde werkzaamheden tijdens fase 1 zijn succesvol gebleken. Ondanks enige verkeersdrukte op piekdagen verliep fase 1 zonder problemen dankzij de genomen maatregelen, zo meldt het SJG. Het ziekenhuis bedankt iedereen voor de medewerking tijdens deze periode.

Maatregelen

Het beperkte aantal parkeerplekken op het terrein is gereserveerd voor patiënten en bezoekers die afhankelijk zijn van een parkeerplek dicht bij het ziekenhuis, bijvoorbeeld vanwege een beperking. Medewerkers van SJG Weert zijn verzocht om waar mogelijk elders te parkeren of gebruik te maken van alternatief vervoer. Ook bezoekers worden aangemoedigd om, indien mogelijk, alternatieve vervoerswijzen te kiezen zoals fietsen, openbaar vervoer of om zich te laten brengen en halen. Er kan ook gebruik worden gemaakt van parkeerfaciliteiten in de omgeving van het ziekenhuis om zo ruimte vrij te maken voor mensen die echt afhankelijk zijn van de auto.

Extra reistijd

Bezoekers die toch met de auto komen, wordt aangeraden om rekening te houden met tenminste een kwartier extra reistijd, aangezien het mogelijk langer duurt om een parkeerplek te vinden. Het is raadzaam om op tijd van huis te vertrekken om op tijd op de afspraak te kunnen zijn.

Deel dit bericht
Geef reactie