Avond4Daagse Altweerterheide schrijft geschiedenis met record

Evenementen Reageer 2 min. leestijd

De Avond4Daagse in Altweerterheide kende dit jaar een recordaantal deelnemers. Vier dagen lang trokken wandelaars door de prachtige omgeving, waarbij zij routes van zes en tien kilometer konden volgen. Onderweg genoten zij van verschillende leuke, historische en informatieve acts.

Een nieuwe mijlpaal voor de Avond4Daagse

De editie van 2024 zal de geschiedenis ingaan als een zonnige en goedbezochte Avond4Daagse. Peter Mols, van de organisatie, meldt dat er dit jaar 1138 unieke inschrijvingen zijn geregistreerd. Elke deelnemer liep minimaal één en maximaal vier keer de zes of tien kilometer. “Dit is zeker een record,” aldus Mols. “We zijn ooit begonnen met 200 dus we zijn groeiende.”

Enthousiasme onder deelnemers

Na afloop van de laatste wandelavond ontving Mols veel positieve reacties. Deelnemers waren enthousiast en gaven aan dat zij tijdens de wandelingen plekken hebben ontdekt die ze nog niet eerder hadden gezien. Dit onderstreept het succes en de aantrekkingskracht van de Avond4Daagse.

Gezellige sfeer op het terras

Veel deelnemers bleven na de wandelingen nog lang genieten op het terras bij Sportpark Op den Das. Onder begeleiding van live muziek van de band Shakespeares Nightmare werd er volop nagepraat en werd het succes van de week gevierd met een drankje.

Avond4daagse Altweerterheide in 2025

Voor wie dit jaar de Avond4Daagse gemist heeft of volgend jaar opnieuw wil meedoen: de data voor 2025 zijn al bekend. Van dinsdag 26 tot en met vrijdag 29 augustus zal Altweerterheide opnieuw het decor vormen voor dit populaire evenement. Meer informatie kun je vinden via hun Facebookpagina.

Video

In de video zie je hoe onze verslaggever meeliep tijdens de laatste avond van de Avond4Daagse Altweerterheide. Na afloop sprak hij met Peter Mols om terug te blikken op het succesvolle evenement. Ook interviewde hij enkele deelnemers, waaronder een vriendengroep die de 10 kilometertocht oversloeg vanwege een andere sportieve uitdaging later dit weekend.

Bekijk de video: https://youtu.be/6Zf0APi2qtk

Deel dit bericht
Geef reactie