Buurthuis Moesel wordt bierstube tijdens Oktoberfest Weert

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto - Oktoberfest Weert

Dit jaar organiseert Stichting Kei-Sjiek de 18e editie van het Oktoberfest Weert, een evenement dat inmiddels een traditie is geworden. Het festijn vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024 in Buurthuis Moesel aan de Christinelaan 25 in Weert. Het buurthuis wordt speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot een knoepgezellige Alpenbierstube.

Het Oktoberfest begint om 19:30 uur, met het programma dat start om 20:00 uur en doorgaat tot in de late uurtjes. Bezoekers kunnen zich verheugen op een avond vol entertainment, met een gevarieerde line-up van artiesten. Van traditionele Wiesn-Schlagerhits tot energieke Après-Ski Party-Musik, er is voor ieder wat wils.

Artiesten Oktoberfest Weert

Op het podium staan De Palemiger Spatzen, Marleen Rutten, de DJ Otzi Tribute en DJ Jonne, die samen zorgen voor een onvergetelijke feestavond.

Polsbandje + pin

Toegangsbewijzen, in de vorm van polsbandjes, zijn verkrijgbaar voor €17,50. Bij aankoop ontvang je ook een uniek Oktoberfest-pinke als collectorsitem. Tickets zijn te koop bij de volgende voorverkoopadressen in Weert:

  • Primera Wouters, Oranjeplein 231 (Moesel)
  • Bon Vivant, St. Jobplein 8 (Leuken)
  • Schoenmakerij Grosfeld, Langstraat 54 (Centrum)
  • Cigo van Bun, Muntpassage 23 (Centrum)
  • Café de HoesKMR, St. Barbaraplein 2 (Tungelroy)
Deel dit bericht
Geef reactie