Danslinten en vliegtuigjes bij lancering website Speelotheek Keent

Algemeen Reageer 1 min. leestijd

Op vrijdag 25 augustus werd de lucht gevuld met kleurrijke danslinten en vrolijke kinderstemmen in het Keenter Hart. De lancering van de nieuwe website van Speelotheek Keent begon met een dansoptreden van Divina en Soryangel.

Danslinten

Divina, net terug van de Wereldkampioenschappen UDO dans in Engeland, waar ze met haar team de vierde plaats behaalde, voerde samen met haar zusje een sprankelende dans op. De linten zwierden hoog in de lucht, en de aanwezige kinderen mochten meedoen met hun eigen danslinten.

Aftelmoment

Na het optreden volgde een spannend aftelmoment. Bij het bereiken van nul verscheen de nieuwe website van de Speelotheek op het grote scherm. Jarno van Mediaclick, verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van de website, zag met tevredenheid hoe alles vlekkeloos verliep.

Vliegtuigjes

Na de succesvolle onthulling van de website kregen de kinderen de kans om zelfgemaakte vliegtuigjes de lucht in te sturen. De sterke wind zorgde voor spectaculaire loopings, maar sommige vliegtuigjes kwamen al snel weer naar beneden. Dit zorgde voor veel gelach en plezier. Als afsluiter genoten de kinderen van een ijsje, dat met enthousiasme werd ontvangen.

Website Speelotheek Keent

Benieuwd naar de nieuwe website? Bezoek www.speelotheekkeent.nl voor meer informatie.

Deel dit bericht
Geef reactie