Dementie op de werkvloer: wat kun je doen als ondernemer?

Informatie Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos

Op zaterdag 21 september staat Wereld Alzheimer Dag in het teken van bewustwording rondom Alzheimer en dementie. Wereldwijd wordt stilgestaan bij de gevolgen van deze ziekte voor zowel de persoon zelf als voor zijn of haar omgeving. In Weert en Nederweert wordt hard gewerkt aan een dementievriendelijke samenleving.

Dementie op de werkvloer

Dementie komt steeds vaker voor. Dit betekent dat de kans groter wordt dat ondernemers en hun werknemers hiermee te maken krijgen, zowel op de werkvloer als bij het omgaan met klanten. Hoe reageer je wanneer je een klant met dementie ontmoet?

Op woensdag 18 september vindt er een interactieve voorlichting plaats met als thema “Goed omgaan met Dementie”. Deze sessie is speciaal georganiseerd voor ondernemers en hun medewerkers en wordt gehouden in de nieuwe meetingroom van het Cwartier. De bijeenkomst begint om 16.00 uur en eindigt om 17.30 uur.

Aanmelden

Wil je deelnemen? Meld je dan aan via de website van Punt Welzijn onder het kopje activiteiten/senioren-dementie. Meer informatie over het volledige aanbod van activiteiten en hoe je je kunt aanmelden, vind je ook op deze website. Daarnaast lees je hier wat jij kunt doen om iemand te ondersteunen.

Deel dit bericht
Geef reactie