Derde editie Wieërter Kampioenschap ’30 seconds’

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd

Attentie aan alle fanaten van het populaire bordspel ’30 seconds’: op 9 november vindt de derde editie van het Wieërter Kampioenschap (WK) plaats. Teams van maximaal vier personen zullen dit jaar in de zaal bij Dennenoord strijden om de winst.

De tijd vliegt wanneer je plezier hebt, en dat geldt zeker wanneer je maar 30 seconden de tijd krijgt. Tijdens het gezelschapsspel ’30 seconds’ beschrijven teamleden namen en woorden voor elkaar, zonder deze te benoemen. De andere spelers uit het eigen team krijgen telkens dertig seconden de tijd om de namen of woorden te raden en daarmee stappen te verdienen op het speelbord. Wie bereikt als eerste de finish?

Vorig jaar was het team Wanderlust dat na een spannende finale tegen team Beer werd gekroond tot Wieërter Kampioen 30 seconds 2022/2023. Op 9 november zal blijken wie de Wieërter Kampioen 30 seconds 2023/2024 wordt. Het kampioenschap start om 19.00 uur en duurt tot middernacht.

Deelnemen kan vanaf 16 jaar. Teams kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar organisator JCI Weert via de JCI-Weert website of [email protected]. Het inschrijfgeld bedraagt dit jaar € 40,-.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie